Et hav av muligheter!

Med over 1300 elever blir du en del av Buskeruds største videregående skole. Vi er også Norges største studiespesialiserende skole. Det gir deg mange muligheter!

Du kan velge mellom et bredt utvalg av fag i ulike kombinasjoner – enten du er interessert i språk, samfunnsfag og økonomi, realfag eller formgiving med vekt på design, arkitektur og visuelle kunstfag.
I tillegg har vi flere nisjetilbud:
- Forskerlinje, for deg som ønsker å fordype deg ekstra i realfag, studiespesialisering med entreprenørskap
- Inspiro, der opplæringen  i stor grad er tverrfaglig og oppdragsorientert.
- Drammen Internationa,l der internasjonale forhold vektlegges og undervisningen foregår på engelsk i flere fag.

Vi har også utdanningsprogram for idrett med toppidrett der du både kan utvikle deg i idretten din og få en solid utdanning.

Og vi har service og samferdsel, et yrkesfaglig tilbud, der målet er at du får fagbrev.
Vårt slagord er: Starten på en karriere – alle ut i lære.
Veldig mange av våre elever får læreplass.

Skolen har dessuten forberedende kurs for minoritetsspråklige ungdommer med kort botid i Norge og et eget tilbud for elever med særskilt tilretteleggingsbehov.
Gjennom tilbudene våre er vi en døråpner mot framtidsdrømmen din!

Publisert 8. august 2017, oppdatert 27. juni 2019.