SERVICE OG SAMFERDSEL

Vg1 Service og Samferdsel

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til skolestart. For å få en trygg og positiv skolestart og et godt skoleløp ønsker vi å innkalle deg og foresatte til en samtale med kontaktlærer. Vi ønsker at minst en av dine foresatte blir med på samtalen. Samtalen vil vare inntil 30 minutter.

På service og samferdsel blir det spennende og annerledes dager uten lekser og med variert timeplan. Det blir mange kule oppdrag hvor DU er med på å bestemme hvordan dagene ser ut.

Første skoledag mandag 19.08.19 eller tirsdag 20.08.19

Informasjon om tid og rom for mottakssamtale blir sendt hver elev på SMS tirsdag 13./onsdag 14. august.

Fyll inn kontaktopplysninger på deg og foresatte i Personopplysningsskjema her:

Skjemaer VG1 - Service og Samferdsel.pdf

*******

Vg2 Service og Samferdsel:

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til ny skolestart i et læringsfellesskap som hjelper deg å komme dit du vil.  Første skoledag er oppstartsamtale med kontaktlærer.

Ditt første møte med skolen er altså en oppstartsamtale med kontaktlærer mandag 19. august eller tirsdag 20. august.

Skjemaer VG2 - Service og Samferdsel.pdf

*******

Les igjennom dokumentene. Du må fylle ut å ta med deg skjemaene til mottakssamtalen. Hvis du ikke har mulighet for å skrive ut skjemaene selv, kan du hente de på skolen ved resepsjonen i uke 33

Publisert 8. august 2019, oppdatert 9. august 2019.