Ekskursjon til England med Internasjonal engelsk.

Internasjonal engelsk-elevene satte kursen mot London 4. februar for en lærerik og spennende uke i smørøyet av den engelsktalende verden.

Uken fikk en pangstart med omvisning på BBC hvor vi fikk innføring i BBCs krevende kringkastingsarbeid og fikk prøve oss som reportere. Utover oppholdet fikk gruppen også et unikt innblikk i globale utfordringer da vi besøkte Global Witness - en organisasjon som arbeider med internasjonale konflikter, driver forskning og påvirkningskampanjer samtidig som de publiserer rapporter for å avsløre korrupsjon og ressurssvindel. Utdanningsmulighetene på prestisjefylte universiteter ble også undersøkt da vi fikk omvisning på Brasenose College i Oxford og Imperial College i London.

Engelsk-gruppen bodde på et sentralt hotell i London og opplevde kulturlivet på nært hold. På programmet stod blant annet musikalen Billy Elliot og omvisning på Tate Gallery. Vi fikk virkelig sett mange sider ved storbyen London da vi utforsket ulike deler av London som Notting Hill, China Town, Brixton, Brick Lane, Whitechapel og Chelsea. Dette besøket la grunnlaget for en prosjektoppgave om det multikulturelle London .  Det kulinariske London har en del å by på, og spennende restauranter og engelskmennenes sosiale møte sted, puben, måtte vi alle ha med oss.

 Ikke minst har turen vært en sosial og annerledes arena å praktisere engelsken på!


Publisert 20. februar 2014, oppdatert 20. februar 2014.