Elever styrte NHO konferanse

Mange av skolens elever var svært delaktige da NHO Buskerud holdt sin årskonferanse på skolen tirsdag 4. mars.

Da NHO skulle arrangere sin årskonferanse med temaet "Læringslivet", tok de kontakt med skolen for å få hjelp. Inspiro-linja var ikke vanskelig å be, og satt agendaen for hele dagen.

- Det er viktig å få relle oppdrag fra næringslivet, så vi kan utøve det vi lærer i praksis, sier lærer Guro Mette Hedemark.

- Vi får leve som vi lærer, sier utdanningrådgiver Fredrik Svendsen i NHO Buskerud. - Når temaet for konferansen er LÆRINGSLIVET så er det viktig at vi benytter sjansen og tilbyr elevene å benytte konferansen som en læringsarena, legger han til.

I tilleggg til INSPIRO-elevene finner vi elever fra Service og samferdsel i vertskapsrollen og som arrangører, elever fra kokk- og servitør lager og presenterer maten, Inspiro-elev Ina Danielsen er dagens konferansier, elever fra blomsterdekoratørlinja lager blomsteroppsatsene, media kommunuikasjon skal dokumentere og filme konferansen, og mange elever presenterer sine ungdomsbedrifter på stands denne dagen.

Redaksjonen var tilstede da 6 av jentene fra Inspiro skulle innlede andre del av dagen. De hadde forberedt en morsom sketsj, med et viktig budskap om også å satse på fagutdanning og lærlinger. Jentene avsluttet sketsjen med slagordet "Tenk taktisk - Velg praktisk"

Dette er veldig morsomt og lærerikt mente elevene, noe en fremragende konfransier, Ina Danielsen, var helt enig i.

Skolen gratulerer alle elever som har bidratt for en flott gjennomføring.

Publisert 4. mars 2014, oppdatert 4. mars 2014.