RYTNEVE – eller eventyr om du vil!

1. klasse Inspiro har siden november jobbet med eventyr, og 30. januar kan du se resultatet i forestillingen RYTNEVE – eller eventyr om du vil!

Elevene viser fem forskjellige eventyr i kortversjon, Østenfor sol og vestenfor måne, Den grønne ridder, Gullhår og de tre bjørnene, Askeladden og de gode hjelperne og Kong Trostenebb. Teaterformen de benytter heter band-mime, eller tegneseriemime. Dette er en fysisk teaterform der man ikke bruker annet enn seg selv på scenen, og man henter virkemidler fra film. Vil du se Nordavinden feie over scenen i sakte film? Zoom av en kjempestor bok som åpner seg? En vannseng som kollapser med et stort plask? En mann som tar sjumilssteg? Eller kanskje en helt ekte foss? Da bør du ta turen til dramasalen i gymsal 5 (4. etasje), torsdag 30. januar kl. 17.30.

Forestillingen passer for både barn, ungdom og voksne med fantasien i behold. Arrangementet varer i ca. 1 ½ time inklusiv en 20 minutter lang pause. Det selges kaffe og kaker. Da det er et begrenset antall plasser, anbefaler vi å bestille billetter ved å sende en mail til rytnev...@gmail.com. Dere henter billettene og betaler ved inngangen. (Kun kontant, møtt litt før.)

Voksen: 50 kr

Barn: 30 kr

Stor familie (2 voksne + 2 eller flere barn): 150 kr

Liten familie (1 voksen + 2 eller flere barn): 100 kr

Vel møtt!

Publisert 27. januar 2014, oppdatert 27. januar 2014.