Rå energi!

Rapper på skolebesøk!

Det var fullt langs både gulv og vegger i elevkantina da rapperen André «Son of Light» Hadland serverte elevene hardtslående hiphop med rå energi.

Konserten «Fra bygd til beat» var et tilbud til elevene gjennom den kulturelle skolesekken, og den anerkjente rapperen likte seg godt midt blant elevene på Drammen videregående.
- Det ga meg en godfølelse å spille her i dag. Gøy å formidle musikken til så mange oppvakte ungdommer, oppsummerte André Hadland, som er en av de mest erfarne og krediterte rapperne i Norge. På scenen hadde han med seg Sound System, der navnebroren André Viervold trakterte et hammondorgel til stor applaus fra elevene, mens trommeslager Øystein Bergsvik kompletterte det eminente trekløveret på scenen.

André Hadland presenterte selv musikken sin som «seriøs hiphop» for elevene, og artisten er kjent for tekster som knytter musikk og identitet tett sammen. Klikk på videoen nedenfor hvis du vil høre utdrag fra en av signaturlåtene som han serverte elevene, «Just be yourself», hentet fra det siste albumet hans «War of the words». Vil du høre mer, kan du sjekke ut «Son of Light»s offisielle side på Facebook også: https://www.facebook.com/pages/Son-Of-Light-Official/481327108607151

Publisert 4. februar 2014, oppdatert 4. februar 2014.