Sammen for Drammen

Historiens første "Sammen for Drammen" ble tre timer fylt av engasjerte foredrag, speed-dating og kreative bilder.

Sammen for Drammen ble torsdag arrangert for første gang på skolen vår. Målet med arrangementet er at skolen skal bli mer åpen og at vi alle skal bli mer kjent med hverandre - på tvers av klasser, yrker, interesser, linjer, alder og kjønn.

Elevrådet hadde, sammen med en del lærere og rektor, sydd sammen et flott arrangement hvor alle var delaktige. Det ble gjennomført speed-dating med hverandre som tema. Gjennom billedlig illustrasjon fikk elevene vist hvilke verdier som er viktige, og ikke minst ble vi alle sammen mer kjent med hverandre.

Dagen startet med et strålende og fengende fordrag av Bernt Torp. Med en alvorlig undertone, brukte han humor, engasjement og fantastiske formidlerevne til å få frem sine budskap. Stadige applauser fra de 1300 i salen, fortalte at våre flotte elever satte pris på hans budskap.

Den påfølgende speed-datingen var nok litt "klein" de første 3 minuttene, men deretter løsnet praten og alt ble så mye mer naturlig. Alle sammen, både ansatte og elever, fikk prate 3 minutter med 4-5 andre mennesker. Så raskt kan man bli litt mer kjent med de som bruker skolebygget daglig. Denne seansen ble ledet av over 100 elevrådsrepresentanter.

Før mobbeombudet avsluttet dagen med et flott foredrag, hadde elevene også illustrert noen av slagordene som hadde kommet frem tidligere. Alle sammen var med på bilder som viste hva som var viktig for oss. Resultatet ble mange flotte bilder som du kan se på vår facebookside.

Vi takker elevrådet og ledelsen for et flott initiativ, og ikke minst for et strålende arrangement.

Publisert 14. mars 2014, oppdatert 14. mars 2014.