TAFO - Ungdomsbedrift for barn! Nå venter norgesmesterskapet!

TAFO UB er ungdomsbedriften som gjør hverdagen til barn på Danvik barneskole litt morsommere. Tre dager i uka arrangerer de Turn og aktivitets fritidsordning.

Etter å ha vunnet 1. premie i sosialt entreprenørskap og 2. plass i beste innovative produkt i fylkesmesterskapet, venter nå NM for 2. klassingene. Det var en spent klasse, som gledet seg til å konkurrere mot de beste i landet.

TAFOs forretningside er å dekke behovet for barnepass samtidig som de tilbyr et morsommere og mer spennende alternativ i forhold til SFO. Dette gjør de ved å tilby barna aktiviteter som fremmer samhold mellom barn og voksne. De unge ansatte har mye energi og overskudd, noe som barna setter stor pris på.

Barna ankommer turnhallen, som ligger vegg i vegg med skolen, hvor turnforeningen tar imot de unge og har turnaktiviteter med de. Deretter tar våre elever over ansvaret og arrangerer diverse aktiviteter inne på skolen. Barna fra 2. og 3. klasse på Danvik får også mat på skolen.

TAFO har blitt en stor suksess, og på det meste har 75 barn deltatt.

Vi ønsker lykke til i NM.

Publisert 2. april 2014, oppdatert 11. april 2014.