Vinteraktivitetsdagen 2014

Rett før vinterferien hadde VG2 klassene vinteraktivitetsdag. Her er en liten rapport fra de ulike stedene.

Aronsløypa

I slalåmbakken var det mange ivrige skiløpere, og ekstra morsomt var det med en gruppe Soul-elever som hadde sin ski-debut i bakken denne dagen. Petter Koch og våre norske Soul-elever gav disse elevene en flott skiopplevelse. Skidagen deres ble avsluttet med grillpølser og annet godt.

Skigleden var stor til tross for været som ikke var på vår side denne gangen. Det ble observert mye god kjøring, og ekstra bra å se elever gi hverandre gode råd og oppmuntring slik at skiopplevelsen ble enda bedre!

Gateorientering:

En stor del av elevene hadde valgt dette, og dette ble en krevende tur som ble gjennomført på sølete fortau med bilsprut fra passerende biler. Mange gjennomførte med flagget til topps!

Skøyteaktivitet:

Full aktivitet på skøytebanen og god stemning!

Skitur på Konnerud:

Til tross for tøffe forhold i skiløypene, så var det enkelte som laget seg et hyggelig bål!

Publisert 7. mars 2014, oppdatert 7. mars 2014.