Drammen International

Godt alternativ særlig for de som er glad i engelsk og i det internasjonale samfunnet! Du lærer på et annet nivå, alt foregår på engelsk.

Godt alternativ særlig for de som er glad i engelsk og i det internasjonale samfunnet! 

Du lærer på et annet nivå, alt foregår på engelsk, unntatt norsk, noen ganger glemmer vi oss, og snakker engelsk i norsktimen, da blir norsklæreren litt sur 🙂 
Velger du Drammen International blir du blir forberedt på verden, - for eksempel i geografi, der lærer vi mye om internasjonale perspektiver og det er spennende. 
Det er mye tverrfaglighet, alle har flere fag sammen, og dermed kan lærerne legge opp til tverrfaglige prosjekter. Disse prosjektene er om aktuelle, viktige temaer, og det er motiverende og lærerikt å jobbe med dem. Vi har flinke lærere som vil at elevene skal bli samfunnsbevisste.

 
Klassemiljøet er veldig godt, alle hjelper hverandre. Alle er opptatt av politikk og det er ofte heftige debatter i klassen. Alle er motivert til å jobbe. Klassene er flerkulturelle, og det gjør debattene veldig interessante, det er ikke alle som er oppvokst i Drammen, og dermed blir mange aspekter brakt inn. Utvekslingselever kommer ofte inn i disse klassene. 
Vi har et fag som kalles "Internasjonale timer", der har vi besøk utenifra. Det har vært noen fra Canada, Amerika, England, New Zealand og andre steder, det gir en nærere fortelling om engelsktalende samfunn, og de utfordringene de er opptatt av.

Klassene deltar i aktiviteter sammen med andre skoler, FN-rollespillet, European Youth Parliment og mye annet. 
Tredjeklasse var nettopp på en tur til London, den kan dere lese mer om her. 
  
Blir minnet på at Norge er et lite land i en stor verden! 
Åpner virkelig muligheter! 
 


Publisert 26. februar 2018, oppdatert 26. februar 2018.