Studiespesialisering - hva sier elevene?

Studiespesialisering gir deg stor valgfrihet og muligheten til å velge internasjonal linje, her forteller noen tidligere elever om tilbudet.

Navn: Soroor
Linje: Studiespesialisering, 3. klasse
Fordypning: Politikk og menneskerettigheter, rettslære, kommunikasjon og kultur


- Jeg valgte Drammen ut ifra de positive tingene jeg hadde hørt. Det beste med Drammen VGS er alle mulighetene. Man har mange fag man kan fordype seg i, og mulighet til å skifte retning. Videre er Drammen VGS en internasjonal skole, hvor vi både får elever på utveksling og selv reiser ut. Selv har jeg dratt til Kenya med skolens Nairobi-prosjekt, som var en reise jeg aldri kommer til å glemme. Jeg har vært kjempefornøyd med lærerne mine her. Etter videregående vil jeg enten bli politijurist eller lektor, men jeg har ikke bestemt meg enda.Navn: 
Martin
Linje: Studiespesialisering, 3. klasse
Fordypning: Politikk og menneskerettigheter, S2 matte, geofag 2

- Broren og søsteren min gikk på Drammen VGS og var veldig fornøyde, så jeg visste at det var et godt valg. Jeg liker spesielt alle programfagene man kan velge mellom, og at bygget er nytt med god luft og fine klasserom. Jeg har fått vært med på flere turer, som til Island med geofagklassen, Gøteborg med politikklassen, og snart skal vi reise en tur til Balkan. Da jeg begynte her kjente jeg bare en person, men jeg havnet i en utrolig fin klasse og jeg oppfatter ikke at det er mobbing eller trakassering blant mine medelever. Etter videregående skal jeg i militæret, og senere håper jeg at jeg får studere juss eller økonomi.

Les mer om de ulike studietilbudene Drammen VGS tilbyr her.


Publisert 16. februar 2018, oppdatert 27. februar 2018.