Hilsen fra rektor Kristine til elevene

Først og fremst en stor takk til hver og en av dere for det store bidraget dere nå gjør i den nasjonale dugnaden!

 

Det er selvsagt et drastisk tiltak å stenge alle skoler, men nødvendig for å hindre at mange blir smittet av korona.  

Jeg tenker på alle dere, kjære elever, som har fått skoledagen snudd på hodet. Alle sitter nå hjemme med pc-en.  Det er så mange av dere som er kreative, som arbeider hardt og som får dette til. Jeg er stolt av at vi sammen klarer dette! 

Ta kontakt med lærerne dine, med elevtjenesten eller andre dersom det er noe du lurer på eller synes er vanskelig.  Det kan både gjelde faglige og sosiale ting. Vi forstår at dette kan være utfordrende, og vi er mange som gjerne vil hjelpe deg! 

It's Learning er den viktigste plattformen. Fordi det nå er ekstra mange som bruker It’s både i Norge og andre land,  er det noen ganger tekniske problemer. Ikke gi opp, men send læreren din en melding hvis du ikke kommer igjennom på It’s. 

Vi kjenner alle savnet etter felleskapet vårt på skolen, og vil vi i samarbeid med bl a elevrådet forsøke å lage noen sosiale møtesteder, på snapchat eller med andre digitale løsninger.  

Dette er en tid for å vise at vi setter ekstra pris på hverandre og min oppfordring er: send mange hyggelige meldinger til skolevennene dine!  

  


Publisert 18. mars 2020, oppdatert 19. mars 2020.