Nisjetilbudet Inspiro fyller 10 år!

Drømmer du om å bli en gründer? Vil du bli trygg på scenen og rågod på å presentere det du brenner for?

Hvert av disse ti årene har elever fra Inspiro vært representert på NM i ungdomsbedrift, og ofte har de tatt de øverste plasseringene på Fylkesmesterskapet!

Utdanningsprogrammet Inspiro innebærer spennende programfag innenfor entreprenørskap og bedriftsutvikling, markedsføring og ledelse, næringslivsøkonomi og drama.

Inspiro gir generell studiekompetanse, slik at du kan komme inn på de fleste universiteter og høyskoler.

Lærerne er engasjerte, de bryr seg og de setter tydelige krav. Dette utdanningsprogrammet startet som en eksamensoppgave og som en drøm for ti år siden. Og som alle innovasjoner, så endres og forbedres også tilbudet på Inspiro, men teater er med fra vg1!

Som Peder Haugfoss, en tidligere elev sier:

"Mitt beste minne fra Inspiro: Jeg glemmer aldri da navnet mitt ble ropt opp i forbindelse med at Ungt Entreprenørskap skulle kåre Årets Beste Selger. Det var stas.

Vil også trekke frem lærerne fra Inspiro. Makan til sprudlende folk og lystig tone med elevene skal man lete lenge etter."

Publisert 11. februar 2020, oppdatert 17. februar 2020.