Husk konferansekvelden for elever og foresatte på vg1 og vg2, tirsdag 26. november 2019 kl. 16.30-20.00.

Dere får muligheten til å møte lærerne, og i tillegg får dere informasjon om fagvalg og utvekslingsår. Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Invitasjon til konferansekveld for elev og foresatte på alle skolens tilbud på vg1 og vg2!

Vi har gleden av å invitere foresatte og elever til konferanser med kontaktlærer og faglærere på Drammen vgs.

Tirsdag 26. november 2019 kl. 16.30 – kl. 20.00

Vi legger opp til samtaler rundt den enkelte elevs læring og trivsel generelt og i enkeltfag.

Foreldre til myndige elever kan bare møte etter elevens ønske og må ha med fullmakt dersom eleven ikke er med.

Lærerne sitter samlet i flerbrukssalen kantine- og kroppsøvingslokalene rett innenfor hovedinngangen. Dere avtaler ikke tid på forhånd, men plasseringen gjør at det er greit å se hvem som er ledig.  Dermed håper vi dere får snakket med alle lærere dere ønsker.

Dersom det ikke passer for dere denne kvelden, kan dere ta direkte kontakt med den enkelte lærer og avtale andre tider.

Parallelt med samtalene vil vi arrangere to runder med informasjon om fagvalg til VG2. Det gjelder bare for elever på studiespesialisering. For dem er det viktig å planlegge et helhetlig fagvalg for VG2 og VG3. Møtene er satt opp kl. 17.00 og 18.00 på rom G101-102 i 1. etasje. Det er den samme informasjonen som gis på begge møtene. Dere kan derfor velge det tidspunktet som passer dere best.

Det blir informert om det å være utvekslingselev på VG2 kl. 19.00 Dette møtet er også på rom G101-102 i 1. etasje.

Rådgivere, dysleksiteamet og skoleledere vil dessuten være å treffe i kantina.

Skolen kan dessverre ikke tilby gratis parkering, men parkeringshuset i Blichs gt. 6 har gratis parkering på hverdager fra kl. 1600. Les mer her: https://dpark.no/blichs-gate-p-hus/#

Vi ser på disse samtalene som en viktig arena for samarbeid og ser fram til å møte dere!

Drammen, 12.11.2019

Kristine Novak, rektor

Petter Holvik, ass. rektor

Publisert 21. november 2019, oppdatert 21. november 2019.