God påske til dere alle!

Vi vet at vi alle har jobbet ekstra mye de siste ukene og ferie smaker om mulig enda bedre enn til vanlig.

Mange elever melder om at de arbeider mer enn før og at det er mange oppgaver som skal løses. Noen ganger litt for mange på en gang. Og de savner den fysiske kontakten med lærerne og fellesskapet i klassen.  Vi savner rett og slett hverandre!

Samtidig får vi til veldig mye selv om vi har en helt annen skolehverdag. Alle gjør sitt beste og vi kan være stolte av alt vi har fått til sammen!

Nå er det bestemt at det blir digital opplæring i uka etter påske også. Og i løpet av påsken vil regjeringen bestemme om perioden med digital opplæring vil vare enda lenger, eller om vi vil åpne skolen mer.

Vi kan derfor ikke si noe mer om hvordan avslutningen av skoleåret vil være med tanke på muntlig eksamen og standpunktvurderingene.  Det blir informert om dette når vi vet mer etter påske.

Uansett vil heldagsprøvene være hjemmearbeid og vi planlegger en god organisering av dem. Det har elevene fått god informasjon om.

Her er en liten påskehilsen til dere alle fra elevrådsleder Adea, lærer Hilde, ass rektor Petter og rektor Kristine.

Kos dere med denne inspirerende dansen

Ha en en koselig og avslappende påskeferie alle sammen!

Bildet er hentet fra flickr, med delingslisens og det er tatt av Jacob Bøtter

Publisert 3. april 2020, oppdatert 8. april 2020.