Praksisdager for 10-klassinger

I uke 46 ønsker vi 10.-klassinger fra ungdomsskoler i distriktet velkommen til praksisdager.

Vi holder på i fire dager, fra mandag 11.11 – til og med torsdag 14.11. Drammen vgs ønsker dere hjertelig velkommen til å få et innblikk i livet og fagene på skolen.

Hva foregår på praksisdagene?

10. klassinger fra Drammensdistriktet får i løpet av disse dagene anledning til å stifte bekjentskap med programområdene Drammen vgs tilbyr.

Våre egne lærere, elever og rådgivere forsøker å gi et mest mulig realistisk innblikk i hva som foregår på Studiespesialisering, Idrett, Service og Samferdsel, KDA, Forsker, Drammen International og Inspiro.
Alle som kommer, samles i egne grupper der de mikses med elever fra andre skoler, og får være med i helt realistiske økter innenfor det programområdet de har ønsket seg.

Vi håper praksisdagene vil gi mersmak, slik at dere får lyst å søke Drammen vgs neste skoleår!

Har du spørsmål om praksisdagene, ta kontakt med:

Trond Kårbø, ( Trond...@bfk.no), 915 72 917 eller
Ivar Smedsgård, ivar.sm...@bfk.no 982 85 989

Publisert 6. november 2019, oppdatert 6. november 2019.