Skolebiblioteket

Velkommen til biblioteket på Drammen vgs

Skolebiblioteket er 1000m2 stort og sentralt plassert i 2. etasje i skolen. Det består av biblioteket med skjønnlitteraturen, fem grupperom og 130 arbeidsplasser, og stille lesesal med fagboksamling, elevskriver og 90 arbeidsplasser

Lån
Du kan låne alt du ser i biblioteket - 18000 bøker, 1500 filmer, 5 dagsaviser og 45 tidsskrift.
Elevkortet er lånekortet ditt, og kan brukes til selvbetjent utlån i den oransje skranken.
Lånetid er normalt fire uker for bøker og en uke for filmer.
Ordbøker, lærebøker og mobil-ladere er tilgjengelig for dagslån.

Mail:  bibliote...@bfk.no
Siv Marit Ersdal (bibliotekleder)
Randi Helgerud (bibliotekar)

Vi jobber blant annet med veiledning av elever i læringsarbeidet, enten det gjelder å finne mer informasjon, finne bøker på rett nivå eller finne gode arbeidsmåter. Vi holder kurs for elever og lærere i digitale emner, kildekritikk og opphavsrett. Vi formidler bøker, både norsk, nynorsk, engelsk skjønnlitteratur, faglitteratur og tegneserier.

Publisert 13. september 2012, oppdatert 27. juni 2019.